Miksi ostaa meiltä?


by Justiina S., 2.11.2022
Miksi ostaa Lelukauppa Jorolandiasta?


Voisimme sanoa, että tue pienyrittäjää, mutta se ei aina ole mahdollista näinä aikoina. Eikä yritystä ole perustettua sillä tarkoituksella, että sitä pitää kannattaa pienuutensa takia. 


Mutta meidän ihan oikeasti pieni Lelukauppa tarjoaa hyvää asiakaspalvelua. Jokainen asiakas kohdataan ja autamme tarvittaessa metsästämään tarvittavaa tuotetta. Pieni koko toki rajoittaa, ettei kaikkea pystytä valikoimaan lisäämään. Mutta lyhyen olemassa olomme aikana olemme pystyneet tilaamaan asiakkaan toivomia tuotteita jo useampaan kertaan. Eli meidän kautta on mahdollista saada apua täydellisen lahjan etsintään. Meillä on nyt myös useampaan otteeseen käynyt niin, että lapsi on täällä ollessaan ihastunut tuotteeseen ja pienestä vinkkauksesta voimme laittaa sen sivuun, jotta aikuinen voi käydä sen piakkoin hakemassa ilman lasta. Näin lapsi saa toivomansa tuotteet, mutta se tapahtuu kuitenkin salassa ja yllätys säilyy.

Tavoitteena on tarjota tuotteita, jotka ovat kestäviä ja osassa on myös kierrätettyä materiaalia. Jos tuote kestää kauan on sen ympäristövaikutukset paljon pienemmät. Valikoimastamme osa on ihan perustuotteita, joita löytää myös tavarataloista. Tavoitteena on kuitenkin löytää tuotteita, jotka eroavat markettitavarasta. Esimerkiksi valikoimasta löytyvä nukketalo ja moni muukin tuote on varhaiskasvatuksessa käytettäviä tuotteita. Nämä kestävät leikeissä kauemmin ja täten tuottavat iloa varmasti useammallekin leikkijälle. Suomalaisuutta arvostamme, mutta emme myöskään aliarvioi muiden maiden osaamista. Esimerkiksi osa pehmoleluista ja puulelut ovat suomalaista tuotantoa. Löytyy myös tuotteita muista pohjoismaista, mutta kiinatuotantoa on melkein mahdotonta välttää. Kuitenkin tuottajilla on tarkat laatuvaatimukset ja uskomme näiden tuotteiden ovan turvallisia ja kestäviä.

Valikoimassamme on myös terapialelut. Nämä ovat tärkeitä tuotteita ja saattavat auttaa joitakin lapsia, aikuisia ja vanhuksia selviämään arjen haasteista. Tätä valikoimaa haluamme lisätä mahdollisuuksien mukaan. Eli, kunhan yritys tuottaa jotain niin voidaan laajentaa myös tätä osastoa. Toki jo nyt voit tulla tai laittaa viestiä tarpeista ja yritämme etsiä tarvitsemasi tuotteen. Esimerkiksi puruleluja on nyt toivottu ja niitä tilataan heti, kun mahdollista.

Eli valttimme on palvelu ja olemme lähellä asiakasta. Hintamme ovat suurimmassa osassa tuotteita kilpailukykyiset. Tuotteita, joiden hinnassa emme voisi olla kilpailijoiden tasoisia jätämme ottamatta valikoimaan. Esimerkiksi Pokemon korttien hinta on ilahduttanut asiakkaita.

Tervetuloa tutustumaan ihastuttavaan liikkeeseemme ihan livenä tai ostoksille verkkokauppaamme.