Tuotteet‪» Pelit‪» Lautapelit‪»

Carcassonne 1.lisäosa Kirkot ja Kievarit

Carcassonne 1.lisäosa Kirkot ja Kievarit


Hinta
17,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Kirkot ja Kievarit   tuo  Carcassonneen  kirkkoja ja kievareita. Paketista löytyy 18 uutta laattaa, 6 pisteenlaskua helpottavaa laattaa, kuudennen pelaajan nappulat ja jokaiselle pelaajalle uuden ison nappulan.

Laatoista kymmenen on entisen kaltaisia, mutta lisäävät uusia mielenkiintoisia muotoja peliin (pari esimerkkiä: tien läpäisemä luostari ja laatta, jossa on neljä kaupunkipalaa). Kirkot ovat kaupunkipaloja, jotka lisäävät kaupungin arvoa (kolme pistettä per laatta). Kievarit ovat teiden varsilla ja lisäävät tien pistearvoa kahteen pisteeseen per laatta.

Uusien laattojen koukku on se, että ne estävät keskenjäävien rakennelmien pisteyttämisen. Jos kirkkokaupunki ei valmistu, siitä ei saa lainkaan pisteitä. Voi siis olla varma, että muut pelaajat tekevät parhaansa kirkkokaupungin tai kievarillisen tien sabotoimiseksi.

Uudet isot nappulat ovat mielenkiintoinen lisä: jättiläiskokoinen nappula vastaa kahta pienempää, kun rakennelmien voittajia ratkaistaan. Niiden ovela sijoittaminen tuo paljon erilaisia mahdollisuuksia. Kuudes pelaaja taas mahdollistaa entistäkin isommat pelit. Laattojen määrän kasvu venyttää pelien pituutta muutenkin.

 Kirkot ja Kievarit  on liki pakollinen hankinta Carcassonne  -faneille.

Huom!Lisäosa, tarvitset peruspelin
Kieli: suomi
Pelaajamäärä: 2-6
Ikäsuositus: 7+
Julkaisuvuosi: 2015
Julkaisija: Lautapelit.fi
Suunnittelija: Klaus-Jürgen Wrede

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 190 x 70 mm.


Kommentit
Lisää kommentti